banner913
banner932
banner1012

Bir buçuk aydan sonra ilk tıraş

banner1020

Bir buçuk aydır kapalı olan berber, kuaför, dövmeciler ve güzellik salonları dün açıldı

banner974
Bir buçuk aydan sonra ilk tıraş

banner971
Sağlık Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’nın vardığı mutabakat sonucunda yaklaşık bir buçuk aydır kapalı olan berber, kuaför, dövmeciler ve güzellik salonları dün açıldı.
Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Mahmut Kanber, dün Bin 135 işletmenin hizmet vermeye başladığını  kaydetti.
BRT’de telefonla katıldığı Manşet + programında konuşan Kanber, pandemi sürecinde 5 bin işletmenin kapandığını, 50 bin kişinin de işsiz kaldığını söyleyerek, sektörde çalışanlara çağrıda bulundu ve bir daha kapanmamak için çok dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.
Hastalığın ülkeye girişinin devletin olanaklarıyla engellenmesi gerektiğini kaydeden Kanber, toplumsal farkındalıkla sektörlerin ve tüm bireylerin sorumluluklarını yerine getirmesinin önemini vurguladı.
Ekonomide ve sağlıkta olumsuz bir durum daha yaşanmaması için denetimi çok önemsediklerini belirten Kanber, denetim yapılmıyor diye vatandaşların sorumluluklarından kaçmaması gerektiğini ifade etti.
Mahmut Kanber, pandemi sürecinde ekonomideki gelir kaybının büyüklüğüne de dikkat çekti.

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.