banner913
banner932
banner1012

BEAL öğrencilerinden anlamlı proje

banner1020

Bülent Ecevit Anadolu Lisesi 10 Science sınıfı öğrencileri Kıbrıs Türk tarihi dersinde Dr. Fazıl Küçük konulu ödev-proje kitapçığı hazırlayarak sunum yaptılar

banner974
BEAL öğrencilerinden anlamlı proje

banner971
 
 
Ülkemizin değerli eğitim kurumlarından biri olan Bülent Ecevit Anadolu Lisesi öğrencileri, Kıbrıs Tarihi dersinde güzel bir projeye imza attılar.
10 Science sınıfı öğrencileri Kıbrıs Türk tarihi dersinde Dr. Fazıl Küçük konulu ödev-proje kitapçığı hazırlayarak Dr. Fazıl Küçük’ün torunu Esen Küçük’ün katılımı ile sunum yaptılar.



Etkinliğe Okul müdürü Yusuf İnanıroğlu, başmuavin Ertan Dolu, 9.sınfların muavini Fatoş Tuncay, Tarih zümre başkanı Seyide Çelebi de katıldı.
Sunum etkinliği kapsamında 10 Science sınıfı öğrencileri, Tarih öğretmenleri Hülya Tek ile birlikte 9 TMF sınıfının da katımı ile merhum liderimiz Dr. Fazıl Küçük’ün torunu Esen Küçük’ü sınıflarında konuk ederek bir söyleşi gerçekleştirildi.


Söyleşi kapsamında öğrenciler hazırladıkları soruları Esen Küçük’e sordular. Oldukça verimli ve samimi bir havada geçen etkinlikte Esen Küçük’e hazırlanan kitapçık ve çiçek takdim edildi. Esen Küçük de öğrencilere Dr. Fazıl Küçük’ün hayatının anlatıldığı Dr. Fazıl Küçük’ün Anıları kitabı ve Halkın Sesi Gazetesi hediye etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.