banner913
banner932
banner1012

Başıboş köpek dehşeti

banner1020

Turunçlu’da Hasan Yeşilbaş’ın mandırasına giren başıboş köpekler, kuzuları parçaladı. Olayda 25 kuzu telef oldu, 26 kuzu da yaralandı. Yeşilbaş ailesi, zararın çok büyük olduğunu söyleyerek, yetkililere yardım çağrısı yaptı

banner974
Başıboş köpek dehşeti

banner971
Turunçlu’da ikamet etmekte olan Hasan Yeşilbaş’ın mandırasına dün sabah giren 10 tane sahipsiz başıboş köpek, kuzuları parçaladı. Olayda 25 kuzunun telef olduğu, 26 tanesinin yaralandığı öğrenildi.
Hasan Yeşilbaş sabah mandırasına geldiğinde hayvanlarının 25 tanesini ölü 21 tanesini ise yaralı olarak bulduğunu açıkladı. Yeşilbaş, yetkililerden yardım isteyerek hasarının çok büyük olduğunu ve mağdur olduğunu bildirdi.
Yeşilbaş ailesi sosyal medya hesaplarından dün yaptıkları paylaşımda olayı şöyle anlattı:
 Emeklerin ziyan olduğu bir güne uyandık. Bunlar daha hiç bir şey. 25 ölü 26 yaralı. Onların yaşayacakları da muamma! Kuzuları hiç saymadım. Parça parça! Başıboş köpekler yüzünden bakamayacaksanız hayvan sahiplenmeyeceksiniz. Yollara atmak yerine gidip barınaklar var oraya bırakacaksınız. Sözde iki ayaklı hayvan severler!
Mesarya Ahmet Latif sizden isteğimiz yağmurlardan ova yolları gidilmez halde bir an önce bir çözüm bulmanız. Başıboş köpeklerin toplanacağı söylendi ama yine aynı yine zarar ziyan bir çözüm bulunmazsa daha bir çok kişinin canı yanacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.