banner913
banner932
banner1012

Başbakanlık kavşağı ile cadde boyunca drenaj çalışması başlıyor

banner1020

LTB'den yapılan açıklamada çalışmalar nedeniyle “Taşkınköy ve Göçmenköy bölgesinden Başbakanlığa doğru gelişte, Gelibolu bölgesindeki yeni köprüye yönlendirme yapılacak. Gelibolu bölgesi üzerinden şehrin içerisinde ulaşılabilecek.

banner974
Başbakanlık kavşağı ile cadde boyunca drenaj çalışması başlıyor

banner971
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Başbakanlık kavşağı ile cadde boyunca sel ve taşkın riski bulunan sorunlu alanlara kalıcı çözüm için salı günü yağmur suyu drenaj çalışmasına başlayacaklarını duyurdu.
LTB tarafından yapılan açıklamada, yağmur suyu drenaj çalışmasının okullar açılmadan 40 gün içerisinde tamamlanması planlandığı belirtildi.
Açıklamada, çalışmalar boyunca trafik düzenlemesinin şu şekilde olacağı kaydedildi:
“Taşkınköy ve Göçmenköy bölgesinden Başbakanlığa doğru gelişte, Gelibolu bölgesindeki yeni köprüye yönlendirme yapılacak. Gelibolu bölgesi üzerinden şehrin içerisinde ulaşılabilecek.
Ortaköy ışıklarından Başbakanlık yönüne gelişte, eski Bixi kola önünden orta refüjde sağlanacak açık alandan Arun’un olduğu karşı şeride yönlendirme yapılacak. Böylece Başbakanlık yönüne gidiş tek şeritten olurken, Başbakanlık Işıkları’ndan Ortaköy’e gidiş yönünde 100 metrelik alanda tek şeritten ilerlenecek.”
- “Trafiğin sorunsuz akışı ve güvenliği için LTB ekipleri gerekli önlemleri aldı”
Trafiğin sorunsuz akışı ve güvenliği için LTB Trafik ve Yol Güvenliği Uygulama Şubesi’nin gerekli tüm önlemleri aldığı belirtilen açıklamada, yurttaşların çalışmalar süresince Alo 185 çözüm hattına 7/24 ulaşabileceği ifade edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.