banner913
banner932
banner1012

Barbaros, Limasol açıklarında

banner1020

Ankara, yeni bir Navtex yayımlayarak Barbaros Hayreddin Paşa sismik araştırma gemisini araştırma için Limasol açıklarına gönderdi

banner974
Barbaros, Limasol açıklarında

banner971
Türkiye, Doğu Akdeniz'de Barbaros Hayreddin Paşa gemisi için 9 Kasım'a kadar NAVTEX ilan etti.
Akdeniz'de sismik çalışmalar yürüten Barbaros Hayreddin Paşa gemisi için ilan edilen NAVTEX 9 Kasım saat 21.00'e kadar geçerli olacak.
Güney’de yayımlanan Politis Gazetesi “Ankara’nın Barbaros İle Oyunları… Ankara’nın Maraş’ta ve Ruhsatlandırılmış MEB Parsellerinde Sinir Harbi” başlığıyla manşete çektiği haberinde KKTC cumhurbaşkanı seçimine bir gün kala Ankara’nın bir yandan yeni bir Navtex yayımlayarak Barbaros Hayreddin Paşa sismik araştırma gemisini araştırma için Limasol açıklarına gönderdiğini, bir yandan da kapalı Maraş’ta sahil açma “oyununun devam ettiğini” yazdı.
Gazete Rum yönetiminin AB ülkeleri ve BM Güvenlik Konseyi çerçevesindeki büyük güçlerle temas ve çalışmalarına devam ettiği bir zamanda Ankara’nın “kendini sinir bozmaya ve Barbaros ile oyun oynamaya verdiğini” öne sürdü. Barbaros’un önceki sabah sözde “Kıbrıs MEB’inden” ayrılma seyrine başladığını ancak öğleden sonra Baf’a doğru dümen kırdığını, Ankara’nın da yeni bir Navtex yayınlayarak 10 Ekim-9 Kasım arasında araştırma gemisini Rum yönetiminin ENI ve TOTAL’e ruhsat verdiği 6 ve 7’nci parsellerde araştırmaya gönderdiğini belirtti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.