banner913
banner932
banner1012

Ataser’e karşı aday Namsoy

Lapta-Alsancak-Çamlıbel belediyesi için aday adaylığını açıklayan Fuat Namsoy, Mustafa Aktuğ ve İbrahim Erbildim'den ortak açıklama: “Ülkenin en büyük sağ partisini hiçe sayarak CTP kökenli bağımsız bir başkan adayından medet umanlar günün sonunda yanıldıklarını anlayacaklar”

banner974
Ataser’e karşı aday Namsoy

banner971
 

Ulusal Birlik Partisi'nin Lapta-Alsancak-Çamlıbel belediyesi için destek verdiği adaya karşı bölgede ittifak kuruldu.
25 Aralık yerel seçim sürecinde Lapta-Alsancak-Çamlıbel belediyesi için aday adaylığını açıklayan Fuat Namsoy, Mustafa Aktuğ ve İbrahim Erbildim'in ortak basın açıklaması şu şekilde;
"Bilindiği üzere 25 Aralık yerel seçim sürecinde aday adaylığımızı açıklamış, müracaatlarımızı yapmış ve Partimizin vereceği kararı beklemiştik. Fakat yılan hikayesine döndürülen Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi adaylığı ile ilgili Ulusal Birlik Partisi Başkanlığı geçtiğimiz hafta beklenmedik bir karar vermiş ve CTP kökenli bağımsız belediye başkanı ve başkan adayı Fırat Ataser’i destekleme kararı almıştı.
Fırat Ataser’in gerek genel seçimlerde gerekse Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortaya koyduğu tutumu iyi bilen ve yaşayan bölgedeki sağ partiler arasında infial yaratan bu karar neticesinde, Ulusal Birlik Partili belediye başkan adayları olarak güçlerimizi birleştirme kararı almış ve bir kamuoyu yoklaması yapma yoluna gitmiştik.
Bugün (dün) öğleden sonra anket şirketi tarafından bizlere açıklanan sonuçlar neticesinde ise adaylarımızdan Lapta eski belediye başkanı Fuat Namsoy’u aday gösterme ve hep birlikte destekleme kararı almış bulunmaktayız.
Ülkenin en büyük sağ partisini hiçe sayarak CTP kökenli bağımsız bir başkan adayından medet umanlar günün sonunda yanıldıklarını anlayacaklardır. Ulusal Birlik Partisi tabanı her seçimde birlik olmayı başarmış ve adaylarına sahip çıkmışlardır. Gelinen aşamada gerek örgütlerden aldığımız güç gerekse tabanımıza olan güven çerçevesinde anketten çıkan %62.5 oy oranımızla bu yolda, birlikte yürümeye kararlıyız.
Bu uğurda, birleşen beldelerimizde halkımıza olan güvenimiz ve halkımızın desteği ile seçimden zaferle çıkacağımıza olan inancımız tamdır. "
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.