banner913
banner932
banner1012

“At başı götürdüğümüz yarış bir anda terse döndü”

banner1020

Yeniboğaziçi Belediye Başkanlığı yarışını kaybeden CTP Milletvekili Şifa Çolakoğlu, saha gözlemleri ve anketlere göre, son ana kadar kazanan adayla at başı bir yarış götürdüklerini ancak yarışın bir anda terse döndüğünü söyledi

banner974
“At başı götürdüğümüz yarış bir anda terse döndü”

banner971
Yerel seçimlerde Yeniboğaziçi Belediye Başkanlığı yarışını iki adayın gerisinde tamamlayan CTP Gazimağusa Milletvekili Şifa Çolakoğlu, çıkan sonucu değerlendirdi.
Çolakoğlu, üç adayın yarıştığı ve bağımsız aday Katip Demir'in ipi göğüslediği seçimde yüzde 18.41 oy oranı ile son sırada kalmıştı.
Çolakoğlu, "Demokratik bir seçim oldu. Bölgenin de dinamikleri var, değerlendirmemizi yapacağız. Son derece demokratik ve ilkeli bir seçim kampanyası yürüttük. Sonuç arzu ettiğimiz şekilde olmadı. Takdir halkımızındır. Sonuçların hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Sonuçların beklentilerinin altında olduğunu kaydeden Çolakoğlu, saha gözlemleri ve yoklamalara göre, son ana kadar kazanan adayla at başı bir yarış götürdüklerini ancak yarışın bir anda terse döndüğünü kaydetti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.