banner913
banner932
banner1012

Askerlerin ev özlemi bitiyor

banner1020

GKK’daki çavuş ve erler bugünden itibaren ev izinlerini kullanabilecek

banner974
Askerlerin ev özlemi bitiyor

banner971

 

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki (GKK) çavuş ve erlerin bugünden itibaren yeniden ev izinlerini kullanmaya başlayacağını bildirdi. Özersay, önümüzdeki Bayram süresince dönüşümlü olarak bayram izinlerinin de kullanılabileceğini kaydetti.

Özersay konuya ilişkin şu paylaşımda bulundu:

“Az önce Güvenlik Kuvvetleri Komutanımızla görüştüm. Salgın döneminde tedbir olarak izinler askıya alınmıştı. GKK'daki çavuş ve erler yarından itibaren yeniden ev izinlerini kullanmaya başlıyorlar.

 Önümüzdeki Bayram süresince dönüşümlü olarak bayram izinleri de söz konusu olacak. Kimisi iki ay kimisi ise daha da uzun bir süre kışladan dışarıya çıkamamış olan gençlerimiz için bir nefes alma imkanı doğacak. Hem kendilerinin hem de ailelerinin gözü aydın.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.