banner913
banner932
banner1012

Aşıkların günüydü

banner1020

Sevgililer Günü’nde ülkede dün renkli görüntüler vardı. Kimi çiftler dün akşamı restoranlarda romantik bir akşam yemeği ile geçirdi, birbirlerine hediyelerle jest yaptı. Bu özel günde servet harcayıp eşine lüks araç hediye edenler bile vardı

banner974
Aşıkların günüydü

banner971

Kimilerinin bütçesi ise yetersizdi. Çiçekçilerde en ucuz buket 50 TL’den satılınca Sevgililer Günü’nün faturası hayli kabardı

Bahar UYGUR

 “14 Şubat Sevgililer Günü”nde çılgınlığa varan sürprizler bu yıl da sevgililer için hazırlandı.

Sevgilisine bağlılığını göstermek, onu nasıl sevdiğini anlatmak

isteyen aşıklar, dün akşam birbirinden nezih restoranlarda

sevgilisiyle “aşk yemeği” yedi. Sevgililer, mum ışığında yenen yemekler ve romantik müzikler eşliğinde, bu özel günün keyfini çıkardı.

Ancak Sevgililer Günü’nde sevgiliye yapılan jestin bedeli, dar gelirlilerin bütçesini de zorladı.

Çiçekçiler, en çok rağbet gören gül, karanfil ve saksılı çiçekler için dün çok yoğun siparişler aldı. Saksı çiçekleri 30 ile 200 TL arasında satıldı.

En ucuz buket ise 50 TL oldu.

ROMANTİK POLİSTEN GÜZEL EŞİNE BÜYÜK SÜRPRİZ

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Mağusa’da trafik polisi olarak görev yapan Nejdet Öztürk, güzel eşine büyük bir sürpriz yaptı. Günler öncesinden eşi Meys Öztürk için harika bir sürpriz hazırlayan Nejdet Öztürk, eşine “Sevgililer Günü” hediyesi olarak aldığı ve Sevgililer Gününe özel olarak süslediği Mercedes marka aracı, çekici üzerinde eşinin işletmeciliğini yaptığı iş yeri önüne getirip kızları Masal ile birlikte eşine hediye etti. Beklenmeyen sürpriz karşısında nutku tutulan Meys Öztürk, mutluluktan havalara uçtu. Meys Öztürk, böyle bir sürpriz beklemediğini, şaşırdığını ve çok mutlu olduğunu dile getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.