banner913
banner932
banner1012

Aşı planında belediye çalışanları unutuldu

banner1020

Gönyeli Belediye Başkanı Benli, aşılamayla ilgili açıklanan programda belediye çalışanlarının unutulduğunu belirtti ve "Belediyeler Birliğimiz keşke birlik olabilseydi" dedi

banner974
Aşı planında belediye çalışanları unutuldu

banner971

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, aşılamayla ilgili açıklanan programda belediye çalışanlarının unutulduğunu belirtti, "Belediyeler Birliğimiz keşke birlik olabilseydi" dedi.
Benli, pandemi mücadelesinde başta sağlık çalışanları olmak üzere polis ve belediyelerin en yüksek risk grubunda olduğunu belirtti.
Topluma yerel düzeyde hizmet veren belediye çalışanları olduğunu vurgulayan Benli, "Ancak aşı planında belediyelerimiz yine unutulmuştur. Bu başta belediye çalışanlarımızın sağlığı ve hizmet ettikleri halkımıza bulaştırma riski nedeniyle halkın sağlığı adına affedilmez bir hatadır" dedi.
"Belediyeler birliğimiz birlik olabilseydi böyle bir hata olmazdı" diye Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği'ne de gönderme yapan Ahmet Yalçın Benli, "affedilmez bir hata" olarak gördüğü bu duruma yönelik Sağlık Bakanlığı'na da mesaj verdi.
Sağlık Bakanı Ali Pilli, önceki gün aşı planıyla ilgili açıklamalar yapmış, 3 farklı grupta aşılanacak kesimleri duyurmuştu.
Bu açıklamada, 'Grup 1' içerisinde sağlık çalışanları, yaşlı bakım merkezilerinde bakıcılar ve sakinleri, yatağa bağlı hastalar yer almıştı. 'Grup 2'de ise 65 yaş üzeri kişiler duyurulmuş, 'Grup 3'e kronik hastalığı olanlar girmişti.
Sağlık Bakanlığı açıklamasında "ikinci aşama" olarak duyurulan aşamada, kilit pozisyonda olan meslek grupları olarak polis, asker, itfaiye sıralanmıştı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.