banner913
banner932
banner1012

Aşı merkezleri ana- baba günü

banner1020

80 yaş ve üzerine dün uygulanmaya başlayan Covid-19 aşıları dün de devam etti. Talep arttıkça sosyal mesafe de hiçe sayıldı

banner974
Aşı merkezleri ana- baba günü

banner971
 
 
80 yaş ve üzerine önceki gün uygulanmaya başlayan Covid-19 aşıları dün de devam etti. Talep arttıkça sosyal mesafe de hiçe sayıldı.
Covid-19 aşısının önceki gün en çok yapıldığı Lefkoşa’daki Pandemi Merkezi, dün daha da yoğun saatler geçirdi. Pandemi Merkezi yanında Trenyolu Polikliniği’ndeki aşı kuyruğu adeta yola taştı. Lefkoşa Pandemi Merkezinde sabah 8.00’den öğlen 13.00’e dek 540 kişi aşılandı. Sağlık Bakanlığı’nın merkeze gönderdiği aşılar öğlen saatlerinde tükendi, yerine yenileri takviye edildi. Merkezdeki işleyiş hız kesmedi. Buna karşın talepten ötürü zaman zaman artan kalabalık da yığılmalara neden oldu.
80 yaş ve üzerindeki grubun Lefkoşa’daki talebi düşünce Merkeze başvuran 75 yaş ve üzerinin de geri çevrilmeyerek aşılandığı öğrenildi.
Lefkoşa’daki Trenyolu Polikliniği’ndeki aşı kuyruğu da yola taştı. Dakikalarca bekleyen vatandaş, yığılmaya neden oldu.
Aşı uygulaması bazı merkezlere adeta çileye döndü… Trenyolu Polikliniği’nde Pfizer-BioNTech aşılarının başvuruları ve aşı işlemi yapılıyor. Randevu usulü ile gönüllülük esasında talep edenlere burada Pfizer-BioNTech aşısı uygulanıyor
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.