banner913
banner932
banner1012

“Arkadaşlarımız biraz kızgın”

banner1020

Başbakan Üstel, Tülücü’nün istifası konusunda “Arkadaşlarımız biraz kızgın onların gönüllerini alacağız onlarla birebir temas edip bu sorunu ortadan kaldıracağız” dedi

banner974
“Arkadaşlarımız biraz kızgın”

banner971

 
Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü ile birçok UBP’li partilerinden istifa ettiğini açıklamıştı. Başbakan  Ünal Üstel yaptığı açıklamada, “Arkadaşlarımız biraz kızgın, onların gönüllerini alacağız” dedi.
Belediyeleri 18 belediyeye indirirken haritalarda yeni bir düzenleme olduğunu ifade eden Üstel, “Dolayısı ile orada da bir düzenleme yapıldı ve Mağusa milletvekillerinin de hem fikir olduğu bir düzenleme” dedi.
Üstel, Habil Tülücü’nün düzenlemenin bu şekilde olmaması arzusunda olduğunu ifade etti. 
Bu konuda yağacak bir şeyinin olmadığını ifade eden Üstel, "Arkadaşlarımız biraz kızgın onların gönüllerini alacağız onlarla birebir temas edip bu sorunu ortadan kaldıracağız” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.