banner913
banner932
banner1012

“Arıklı ‘bıktım, usandım’ diyorsa istifa edebilir”

banner1020

banner974
“Arıklı ‘bıktım, usandım’ diyorsa istifa edebilir”

banner971
 
 
Kamu-Sen Başkanı Metin Atan, Bakan Arıklı’yı eleştirerek, “Sayın Bakan herkesi statükoculukla suçluyor” dedi.
Bakan Arıklı’nın Avrupa Birliği’ni diline doladığını dile getiren Atan, Avrupa Birliği’nden bahsediliyorsa hak ve adalet adına konuşulması gerektiğini söyledi.
“Bıktım, usandım diyorsa istifa edebilir” diyen Atan, ülkenin kutuplaştırıldığını, ikiye bölündüğünü öne sürdü. Halkı ve emeği savunan sendikalara karşı bir tutum içerisine girildiğini savunan Metin Atan, iş ve yandaşların istihdam edildiği eleştirisinde bulundu.
“Kamu-Sen Başkanı Atan, “Sağ sendikalar, sol sendikalar ile birleşmiş, doğruyu gördük de birleştik. Sizin yüzünüzden birleştik. Çünkü doğru birdir” diye konuştu.
Trafik Birimi’nde çalışanların Maliyenin kasasına ne kadar para getirdiğinin farkında olunmadığını belirten Atan, “Kimse emeğin yanında olan sendikalara laf söyleyemez” dedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.