banner913
banner932
banner1012

“Aramızda gezen birçok pozitif vaka var”

banner1020

Jale Refik Rogers, “Tespit edilen vakalar buzdağının görünen kısmı” dedi ve ekledi:

banner974
“Aramızda gezen birçok pozitif vaka var”

banner971

 
Halkın Partisi Milletvekili ve milletvekili adayı Jale Refik Rogers, vaka sayılarının artmasıyla birlikte temaslı takip sisteminin çöktüğünü, Sağlık Bakanlığı’na ulaşılamadığını savundu.
Rogers, Omicron varyantıyla birlikte vaka sayılarında ciddi bir yükseliş olan bir döneme girildiğini, günlük sayılardaki dalgalanmanın pozitif kişilere erişilemediğinin göstergesi olduğunu söyledi.
Rogers görüşlerini şu sözlerle açıkladı:
“Vaka sayılarına bakıyoruz; bir gün 300, bir gün 600 çıkıyor. Bu pozitif vakalara ulaşılamadığını gösteriyor. Tespit edilen vakalar buzdağının görünen kısmı. Aramızda gezen birçok pozitif vaka var.  Temaslı takip konusunda vatandaşın şikayetleri var. Bu noktada çağrı merkezinin güçlendirilmesi ve konuya hakim, eğitimli kişilerin telefona bakması önemli”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.