banner913
banner932
banner1012

Araba çakmaklığında yaşam mücadelesi

banner1020

Elektriklerin kesilmesi nedeniyle araba çakmaklığından oksijen almak zorunda kalan Mehmet Seyis “Öldüreceksiniz bizi da kurtulasınız” diyerek isyan etti

banner974
Araba çakmaklığında yaşam mücadelesi

banner971

 
Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu (Dev-İş) eski başkanlarından Mehmet Seyis, dün sabahın ilk saatlerinden beri elektrik olmadığı için zor anlar yaşadı. Mehmet Seyis, rahat nefes alabilmesi için oksijen makinesini arabanın çakmaklığına taktı.
Elektriklerin kesilmesi nedeniyle yine oksijene erişim sorunu yaşayan Seyis, çareyi araba çakmaklığında buldu. “Sıfır hasta-sıfır sorun! Hükümet’in süper çözümü bu sanırım! Öldüreceksiniz bizi da kurtulasınız” diyen Seyis, Sağlık Bakanlığı’na seslenerek, ‘oksijen desteği salonları’ kurulmasını talep etti.
Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Seyis’in paylaşımı şöyle:
“Hastalar kalmazsa, sağlık sorunu da kalmaz, en azından hastaların elektrik sorunu da kalmaz! Yani sıfır hasta-sıfır sorun! Hükümet’in süper çözümü bu sanırım! Be ama öldüreceksiniz bizi da kurtulasınız… Ee siz gelemediniz ama biz randımanlı çalışmasa bile araba çakmaklığına kadar sürünerek de olsa gittik elektriğin gelmesini orda bekledik. Kursanıza artık oksijen desteği salonlarını.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.