banner913
banner932
banner1012

Amcaoğlu'na Vertigo teşhisi

banner1020

banner974
Amcaoğlu'na Vertigo teşhisi

banner971
Maliye Bakanı Olgun amcaoğlu, dün Mide bulantısı, şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi şikayetleriyle başvurduğu Devlet Hastanesi'nde yapılan tetkiler ve testler sonucunda Vertigo teşhisi konması sonrasında taburcu edildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Amcaoğlu, aayıp soran herkese teşekkür ederek kendisini iyi hissetiğini ancak birkaç gün dinlenmesi gerektiğini belirtti.   
Amcaoğlu: Arayıp soran herkese ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim
Mide bulantısı, şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi şikayetleriyle dün Lefkoşa’da Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne başvuran Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, arayıp soran, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür etti.
Bakan Amcaoğlu, hastanede her türlü tetkikin yapıldığını ve Vertigo teşhisi konduğunu, bir kaç gün dinlenmesi gerekeceğini belirtti.
Bakan Amcaoğlu, “Önemli bir şey yok, tüm arayıp soranlara ve en başta da yakın ilgisini esirgemeyen sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.