banner913
banner932
banner1012

Amcaoğlu, bu yılın ekonomik olarak zor geçeceğine işaret etti

banner1020

CTP Milletvekili Devrim Barçın’a cevap veren Bakan Amcaoğlu, CTP’yi, bugünkü sorunların ana sorumlusu olarak niteledi ve “Artık biraz karnenize bakın, peygamber gibi buralara çıkıp konuşmayın” dedi

banner974
Amcaoğlu, bu yılın ekonomik olarak zor geçeceğine işaret etti

banner971

 
“Sorunların ana sorumlusu CTP”

Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, CTP Milletvekili Devrim Barçın’a cevap amacıyla konuşma yaptı.
Amcaoğlu, yıllarca kamu görevinde çalıştığından CTP’nin de 2009’a kadar üstlendiği uzun hükümet görevlerinde bütçeyi nasıl yönettiğini, verdiği bütçe açıklarından iyi bildiğini söyledi. Amcaoğlu, vergi dilimleri düzenlemesine bile karşı çıkan CTP’yi, bugünkü sorunların ana sorumlusu olarak niteledi. Amcaoğlu, “Artık biraz karnenize bakın, peygamber gibi buralara çıkıp konuşmayın.. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil” dedi.
Eleştirileri iyi bir şekilde dinlediklerini ve değer verdiklerini kaydeden Amcaoğlu, ekonomiyi ve hayat pahalılığını düzeltmek, alım gücünü korumak için çalıştıklarını ancak hayat pahalılığının dünyada da yaşandığını vurguladı.
Amcaoğlu, bu yılın ekonomik olarak zor geçeceğine de işaret ederek, hükümet olarak halkın alım gücünü korumak için çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.