banner913
banner932
banner1012

“Ambulans yerinde bulunmuyorsa sorgulanmalı”

banner1020

İskan Aruk’un hayatını kaybetmesi, Mecliste gündem oldu. Muhalefet, ambulansın neden olmadığını sordu; Sağlık Bakanı Altuğra ise bunun da sorgulanması gerektiğini vurguladı

banner974
“Ambulans yerinde bulunmuyorsa sorgulanmalı”

banner971
Havalimanında 57 yaşındaki İskan Aruk’un hayatını kaybetmesi, Mecliste gündem oldu.
CTP Milletvekili Filiz Besim, Havalimanında bir hastanın ambulans olmadığı için kaybedildiği haberleri konusunda bilgi istedi.
Mecliste konuşan CTP Milletvekili Erkut Şahali de, Havalimanında bir süredir bulundurulması gereken ambulans eğer bulundurulmuyorsa Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’nın bu konuda ne yapacağını sordu.
Havalimanı'nda özel şirketin de ambulans bulundurma zorunluluğu olduğunu ifade eden Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ Altuğra ise, eğer bu ambulans o sırada yerinde bulunmuyorsa bunun da sorgulanması gerektiğini belirtti.
Altuğra, kendisine yöneltilen soru üzerine, Sağlık Bakanlığı ambulansının o sırada başka bir çağrıya cevap verdiği için yerinde olmadığını, özel şirketin de bir süredir orada ambulans bulundurmadığını anlattı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.