banner913
banner932
banner1012

Alihan Pehlivan istifa etti

banner1020

banner974
Alihan Pehlivan istifa etti

banner971

Başbakanlık danışmanlarından olan ve Ersin Tatar'ın sağ kolu olarak bilinen tv programcısı ve gazeteci Alihan Pehlivan Başbakanlık'taki görevinden ayrıldığını sosyal paylaşım hesabından paylaştı.

Alihan Pehlivan son günlerde UBP içinde bazı kişilerin Başbakan Tatar'ın alehinde çalıştığını iddia etmişti.

Pehlivan'ın paylaşımı şöyle:

Söylediklerimin ve yazdıklarımın kelimesi kelimesine arkasındayım. Zaman, kimin doğru kimin yanlış olduğunu mutlaka gösterecektir... Bana bu saaten sonra düşen, yine gördüğüm yanlışları dile getirip gerekli tedbirlerin alınması sağlamaktır... Bu vesile ile gündemi böyle bir ortamda daha fazla meşgul etmemek adına, bugün itibari ile Başbakanlıktaki görevimden ayrıldığımı, beni bu göreve getiren başta Başbakanımız Ersin Tatar a bundan sonra da saygı ve sevgimin eksik kalmadan devam edeceğini belirtir, herkese şükranlarımi sunarim

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.