banner913
banner932
banner1012

Akyiğit gitti, Paşa geldi

banner1020

Kıb-Tek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akyiğit, genel müdürün kendi onayı olmadan görevden alınması nedeniyle görevinden istifa etti. Akyiğit’in yerine, Hüseyin Paşa atandı

banner974
Akyiğit gitti, Paşa geldi

banner971

 
Kıb-Tek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akyiğit, görevinden istifa etti. Hasan Akyiğit,  istifa gerekçesinin yeni yapılandırılan ve göreve başlayan üst kademe yönetimin bozulmaya çalışılması ve genel müdürün kendi onayı olmadan görevden alınması olarak açıkladı. Akyiğit, ayrıca kurumda kaos ortamı yaratıldığını söyledi.
Hasan Akyiğit'in istifa açıklamasının tamamı şöyle: 
“Yeni yapılandırılan ve göreve başlayan üst kademe yönetimini bozulmaya çalışılması ve genel müdürün onayı olmadığı halde görevden alınması ve kurumda kaos ortamı yaratıldığından vatandaşlara ve Kıb-Tek’e sağlıklı ve doğru hizmet edemeyeceğimden 31/8/2022 tarihinden itibaren yönetim kurulu başkanlığından istifa ettim. Gereğini arz ederim.”
JET ATAMA
Öte yandan görevinden istifa eden KIB-TEK Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akyiğit yerine, Hüseyin Paşa atandı.
Söz konusu atamanın, istifadan birkaç saat sonra gelmesi dikkat çekti.
Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, yine Aktiğit’in istifasıyla boşalan yönetim kurulu üyeliğine ise Gürdal Çuvalcıoğlu atandı.
 
 
 

Hasan Akyiğit
 

Hüseyin Paşa
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.