banner913
banner932
banner1012

AKP ülkeyi kayyum sistemiyle yönetiyor

banner1020

KTOEÖS, AKP'nin Kuzey Kıbrıs’taki alt yönetimini açıkça hiç çekinmeden kayyum sistemiyle yürüttüğünü” iddia etti

banner974
AKP ülkeyi kayyum sistemiyle yönetiyor

banner971
 
Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS), “UBP-DP-YDP hükümetini ince hesaplar, pazarlıklar, talimatlarla kabine değişikliği yaparak halkın sağlığı, güvenliği ve geleceğini hiçe sayıp skandal kararlar üretmekle” eleştirdi.
KTOEÖS Genel Sekreteri Selma Eylem, ülkeye en kötü dönemini yaşattığını savunduğu hükümetin, adaletten, etik değerlerden uzak, ilkesiz, toplumun her kesiminde infial yaratan kararlara imza attığını, “AKP'nin Kuzey Kıbrıs’taki alt yönetimini açıkça hiç çekinmeden kayyum sistemiyle yürüttüğünü” iddia etti.
Eylem, salgının ülkede başladığından beri yanlış kararlarla tüm sektörlerde ve halkın refah seviyesinde sıkıntılar yaşanmasına neden olanların, halen yandaşlarından yana, siyasi kararlar üretmeye devam ettiklerini belirtti.
Eylem, UBP-DP-YDP hükümetine “uçuş kısıtlamasının kaldırılması, Derneklere Yardım Tüzüğü’ndeki değişiklik, öğrencilerin karantina ücretlerinin devlet tarafından ödenecek olması, ince avın açılması, okullara terör örgütleriyle ilgili genelge gönderilmesi konularında sorular ve eleştiriler yöneltti.
Selma Eylem açıklamasında “Hükümet ettiğini sananlar siz kim oluyorsunuz da halkımızın sağlığını tehlikeye atıyor, çalışanları emeklileri asgari ücretlileri açlığa mahkûm ediyor, üniversiteye gidecek olan, eğitim hakkı elinden alınan çocuklarımızın geleceğiyle oynuyorsunuz?” ifadelerine de yer verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.