banner913
banner932
banner1012

Akıncılar'da bir pozitif vaka daha

banner1020

banner974
Akıncılar'da bir pozitif vaka daha

banner971
Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Barbaros sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dün köyleri Akıncılar'da yapılan PCR testleri sonucunda 1 kişin daha test sonucunun pozitif olduğunu açıkladı.
Bu arada daha önce PCR testleri pozitif çıkan 2 kişinin tedavi süreçleinin tamamlanması sonucunda evlerine döndüğünü belirterek bölge halkına korunma sürecine devam etmeleri çağrısı yaptı.
Hasan Barbaros'un paylaşımı şöyle:
"Arkadaşlar iyi akşamlar,dünkü pcr sonuçlarımızı aldık,almaya da devam ederiz,maalesef üzülerek belirteyim bir arkadaşımız pozitif,evde izole olmasına rağmen temaslı olduğundan dolayı pcr I pozitif oldu. Gönül arzu ederdi ki sıfır vaka ile taramayı bitirelim ama olmadı,başlattığımız korunma sürecini devam ettirmemiz gerekir,tesellimiz bu gün iki arkadaşımız tedavi sürecini tamamlayarak evine döndü.Bir an evvel tüm arkadaşlarımızın tedavilerini tamamlayarak evine dönmesi dileklerimle sağlıkla kalın.Maske ,mesafe,hijyen,bu işin hiç şakası yok."
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.