banner913
banner932
banner1012

Akdoğan'da pozitif vaka sayısı 10'a ulaştı

banner1020

banner974
Akdoğan'da pozitif vaka sayısı 10'a ulaştı

banner971
Ülkemizde geçtiğimiz hafta yeni tip koronavirüsün görüldüğü beldelerden olan Akdoğan'da pozitif vaka sayısı artmaya devam ediyor.
Konuyla ilgili az önce sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akdoğan Belediye Başkanı bölgelerinde pozitif vaka sayısının bugün 10'a ulaştığını açıkladı.
Ahmet Latif'in paylaşımı şöyle:
Değerli Bölge ve Belde Halkım,
"Bu gün için yeni bir değerlendirme yapalım.
* Dün açıklamış olduğumuz gibi covid-19 testi pozitif çıkan 8 vakamız vardı. Bu gün itibariyle maalesef bu sayı 10'a ulaştı.
Lütfen kurallara uyalım uymayanları uyaralım.
Bu vesileyle bir kez daha pozitif sonuç veren vatandaşlarımıza, gerek karantina otellerine yerleştirilen temaslılara ve temaslı yakınlarına,evde kendini izole eden tüm dost ve arkadaşlarımıza acil şifalar diler. En erken zamanda sağlıklı güzel günlere hep birlikte kavuşmamız dileğimle."
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.