banner913
banner932
banner1012

“Ahmet hoca kadar taş düşsün başınıza”

banner1020

Kurtuluş Köyü imamı Adnan Sekmen, Din İşleri Başkanı Ahmet Ünsal’ın görevden alınmasını isteyenlere beddua etti ve “Ahmet Hoca kadar taş düşsün başınıza... Rabbim öyle bir musibet versin ki sizlere... Başınızı kaldıramayın inşallah" dedi

banner974
“Ahmet hoca kadar taş düşsün başınıza”

banner971
Din İşleri Dairesi adına "denetleme" görevi yapan Kurtuluş Köyü imamı Adnan Sekmen, Din İşleri Başkanı Ahmet Ünsal’ın görevden alınmasını isteyenlere beddua etti.
Meclis’te önceki gün yaşanan “Ahmet Ünsal” gerilimi ve protestosu hakkında sosyal medyada çıkan haberin altına açık ismi ile yorum yazan Kurtuluş Köyü imamı Adnan Sekmen, “Ahmet Hoca kadar taş düşsün başınıza… Rabbim öyle bir musibet versin ki sizlere.. Başınızı kaldıramayın inşallah…” diye yazdı.
Söz konusu imam İskele bölgesinde Din İşleri Dairesi adına İskele bölgesi cami imamlarını da denetleyen bir personel.
Adnan Sekmen’in, 2017 yılında FETÖ örgütü üyesi olması ihbarı üzerine evinde arama da yapılmıştı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.