banner913
banner932
banner1012

“Açlık sınırı göz ardı edilmeyecek”

banner1020

Çalışma Bakanı Çağman, asgari ücret belirlenirken açlık sınırının göz ardı edilemeyeceğini vurguladı

banner974
“Açlık sınırı göz ardı edilmeyecek”

banner971
2021 yılının ikinci asgari ücretini belirlemek üzere yürütülen çalışmalar kapsamda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Koral Çağman, işveren kanadını temsilen Kıbrıs Türk İşverenler Sendikası temsilcileri ile bir araya geldi.
Tarafların görüşleri dinlenerek, fikir alışverişi yapıldığı toplantıda, hem çalışanların hem de işverenleri mağdur etmeden ortak çözüm sağlanması yolunda görüş birliğine varıldı.
Asgari ücret belirlenirken açlık sınırının da göz ardı edilemeyeceğini dile getiren Bakan Çağman, yeni asgari ücret belirlenirken açlık sınırı ile hayat pahalılığı gibi bir takım kriterlerin dikkate alınacağını söyledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Koral Çağman, yeni asgari ücretin en kısa sürede belirlenerek yürürlüğe girmesi için taraflarla toplantılarını önümüzdeki hafta sürdürecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.