banner913
banner932
banner1012

AB yol güvenliği uzmanları Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret etti

banner1020

AB yol güvenliği uzmanları, Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret ederek Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Zeki Avcı ile görüştü

banner974
AB yol güvenliği uzmanları Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret etti

banner971
 

Trafik Kazalarını Önleme Derneği’nden yapılan açıklamaya göre, AB yol güvenliği uzmanları Krzysztof Nowak ve Katarzyna Piechowska, Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Mehmet Zeki Avcı ile Trafik Eğitim Parkı’nda bir araya geldi.

Görüşmede Dernek Başkanı Mehmet Zeki Avcı, AB yol güvenliği uzmanlarına Trafik Eğitim Parkı’nın kuruluş süreci, oluşumu, verilen eğitimler ve çalışma prensiplerini anlattı, “Emniyet Kemeri Simülatörü” hakkında bilgiler verdi ve yürürlüğe girmeyen AB tüzüklerinden bahsetti. Avcı, trafiğin daha güvenli olabilmesi için önerilerini de AB uzmanlarına aktardı.

Açıklamaya göre, AB yol güvenliği uzmanları ise trafiğin daha güvenli olabilmesi için ilerleyen dönemlerde Trafik Kazalarını Önleme Derneği ile birlikte çalışma düşüncesinde olduklarını belirtti.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.