banner913
banner932
banner1012

9 Eylül İlkokulu öğretmen ve çalışanlarına test yapılacak

banner1020

9 Eylül İlkokulu’nda okuyan iki ayrı öğrencinin babalarının Covid-19 olduğu ve bu nedenle okuldaki öğretmen ve çalışanlara pazartesi günü test yapılacağı bildirildi

banner974
9 Eylül İlkokulu öğretmen ve çalışanlarına test yapılacak

banner971
Lefkoşa’nın en kalabalık ilkokullarından biri olan 9 Eylül İlkokulu’nda okuyan iki ayrı çocuğun babalarının testlerinin pozitif olduğu öğrenildi. Babalarının koronavirüs pozitif olması sonucu, iki çocuğa yapılan test sonucunda çocukların da pozitif olduğu belirtildi.
9 Eylül İlkokulu’nda pozitif çıkan iki çocuğun 7 Eylül Pazartesi günü, ailelerinin  ise okulların kapanmasından dolayı 8 Eylül Salı günü çocuklarının kitaplarını almak için okula gittikleri bildirildi. Tedbir amaçlı okul çalışanlarına ve öğretmenlere 14 Eylül Pazartesi günü PCR testi yapılacağı açıklandı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.