banner913
banner932
banner1012

“8 günlük yakıt kaldı”

banner1020

banner974
“8 günlük yakıt kaldı”

banner971
 

Bir kaç gündür konuşulan 'Teknecik Elektrik Santrali'nde yakıtın bitiyor olduğu' iddialarına son noktayı, EL-SEN Başkanı Çağlayan Cesurer koydu. 
Cesurer, şu an Teknecik Elektrik Santrali'nde 8 günlük yakıt olduğunu belirterek, 3 bin ton olan ve 6 gün yetecek olan diğer yakıtın da yolda olduğunu kaydetti. 
"Geminin yolda gelmekte olduğu bilgisini aldım" diyen Cesurer, geminin gelmesi ile net 12 günlük yakıtın depolarda olacağını söyledi. 
"Bu 12 gün içerisinde yeni yakıt alınması için çalışma yapılmazsa o zaman sıkıntı çıkar" diyen Cesurer, yeni alım için çalışmaların başladığı bilgisini de aldıklarını kaydetti. 
Cesurer, şu an yolda gelen yakıtın bir önceki anlaşma kapsamında geldiğini ve tonunun 77 Dolar olduğunu sözlerine ekledi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.