banner913
banner932
banner1012

45 gün geçti, pandemi hastanesi nerede?

banner1020

Dr. Bülent Dizdarlı,,salgın sürecinde Sağlık Bakanı Ali Pilli’nin pandemi hastanesi yapılacağıyla ilgili açıklamasının ardından 45 gün geçtiğini ancak, Bakanlar Kurulu’nun ısrarla kaynak yaratmadığını söyledi

banner974
45 gün geçti, pandemi hastanesi nerede?

banner971

Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi eski Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı,,salgın sürecinde Sağlık Bakanı Ali Pilli’nin pandemi hastanesi yapılacağıyla ilgili açıklamasının ardından 45 gün geçtiğini ancak, Bakanlar Kurulu’nun ısrarla kaynak yaratmadığını söyledi.

Dizdarlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kıbrıs’ın güneyini örnek göstererek, orada sadece turistlere özel 100 yataklı pandemi hastanesi kurulduğunu ‘gıpta ile öğrendiğini’ belirtti.

Dizdarlı, paylaşımında şöyle dedi:

 “45’ci gün doldu. Dr Ali Pilli'nin bir pandemi hastanesi için adeta yırtındığı ama bakanlar kurulunun ısrarla kaynak yaratmadığı bilgisine sahibim. Bu esnada güney Kıbrıs'ta sadece turistlere özel 100 yataklı pandemi hastanesi kurulduğunu gıpta ile öğrenmiş bulunmaktayım.” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.