banner913
banner932
banner1012

22 metrelik kuyuya düştü

banner1020

Alsancak’ta bir arazide ölçüm yapan 27 yaşındaki Adnan Çetintaş, 22 metre derinliğindeki kuyuya düştü. Çetintaş, Sivil Savunma ekipleri ve İtfaiye tarafından kurtarıldı

banner974
22 metrelik kuyuya düştü

banner971

Girne-Alsancak bölgesinde arazide ölçüm yaparken 22 metre derinliğindeki kuyuya düşen 27 yaşındaki Adnan Çetintaş, Sivil Savunma ekipleri ve İtfaiye tarafından kurtarıldı.

Dün sabah saat 09.45 sıralarında gerçekleşen olayda,  Girne - Alsancak çevre yolunun güneyindeki dağlık arazide Nuzi Haritacılık isimli şirkette çalışan Adnan Çetintaş, arazi ölçümü yaptığı sırada bölgede bulunan üzeri otlarla kapalı yaklaşık 22 metre derinliğindeki kuyuya düşerek yaralandı.

Çetintaş, İtfaiye ve Sivil Savunma ekipleri tarafından düştüğü kuyudan çıkarılarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çetintaş’ın tedavisi sürüyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.