banner913
banner932
banner1012

21 maskesiz kişi uyarıldı

banner1020

Polis teşkilatı, belediye ekipleri ve kaymakamlık personeli tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 21 maskesiz kişi uyarıldı

banner974
21 maskesiz kişi uyarıldı

banner971
 
 
İçişleri Bakanlığı, İlçe Emniyet Kurullarının, 6 ilçede polis ve belediye ekipleriyle koordine içinde iş yerleri ve kitlesel yoğunluğun olduğu merkezlerde aralıksız denetimlerine devam ettiğini açıkladı.
Önceki gün gündüz ve gece periyotlarında polis teşkilatı, belediye ekipleri ve kaymakamlık personeli tarafından gerçekleştirilen denetimlerde; İskele’de Çayırova, Mehmetçik, Kumyalı,  Ziyamet, Derince, Yeşilköy, Erenköy, Gelincik, Boltaşlı, Taşlıca ve İskele Boğazı bölgelerinde toplam 45 iş yeri denetlenirken, Lefkoşa, Gönyeli’de 6 bet ofis, market ve çeşitli iş yerleri olmak üzere 159 mekanda denetim yapılarak, 21 maskesiz kişi uyarıldı.
Açıklamada, Girne İlçesinde, 171 mekanda denetim yapılırken, Mağusa ilçesinde rutin kontroller dışında, Geçitkale Bucağı’nda Bölge Belediye Başkanları ve bölge Karakol Amirleriyle istişare toplantısı gerçekleştirilerek, Geçitkale, Serdarlı ve Tatlusu bölgelerindeki mekanlara yönelik denetim programı hazırlandığı da kaydedildi.
Güzelyurt İlçesinde Yayla, Kalkanlı, Akçay ve Zümrütköy bölgelerinde 32 mekanda, Lefke İlçesinde ise merkezde bulunan 51 iş yeri ve Doğancı’da da 12 mekanda denetim gerçekleştirilirken açıklamaya göre, İlçe Emniyet Kurullarının sürdürdüğü iş yerlerinin büyük oranda Covid-19 salgınına karşı kamusal alanlarda alınması gereken tedbirlere uygun hareket ettiği gözlemlendi

POLİS DENETİMLERDE HIZ KESMİYOR
Öte yandan Covid-19 salgını çerçevesinde iş yerlerine denetimlere önceki akşam da devam edildi. Denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı açıklandı.
Önceki akşam Gönyeli'de Belediye Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren marketler, giyim mağazaları, spor salonları, akaryakıt istasyonları ve restoranları denetlendi. Denetimlere polis ve Gönyeli Belediyesi ekipleri katıldı.
Hamitköy, Haspolat, Minareliköy, Demirhan ve Cihangir bölgelerinde faaliyet gösteren restoranlar, meyhaneler, eğlence mekanları ile alkollü içki satışı yapılan mekanlarda polis, Lefkoşa Türk Belediyesi ve Değirmenlik Belediyesi ekipleri denetimler yaptı.
Denetimlerde, Covid-19 salgını kapsamında iş yerlerinde alınan tedbirler yerinde denetlendi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.