banner913
banner932
banner1012

15 gündür kapanalım dedik, dinletemedik

banner1020

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, kapanma kararının alınmasını “geç ama doğru” bir karar olarak niteledi

banner974
15 gündür kapanalım dedik, dinletemedik

banner971
 
Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, Girne ve Lefkoşa için “bölgesel ‘tam’ kapanma” kararının alınmasını “geç ama doğru” bir karar olarak niteledi.
Ataser, “Biz bunu 15 gün öne konuşuyorduk… Bu önerimizi, bölgedeki doktorlarla konuşarak üretmiştik. Ama maalesef sözümüz zamanında dinlenmedi” dedi.
Ataser, “15 gündür kapanalım dedik, dinletemedik; 4 gün önce bölgesel kapanalım dedik, yine dinletemedik. Bugün (dün) geç alınan bir karar var ama en azından önümüzü görebileceğiz” ifadelerini kullandı.
Ataser, kararın geç alınmasından dolayı son bir haftada vaka ve temaslı sayısının daha da arttığını dile getirdi.
Bu süreçte bölge esnafından; halkına, bazı gazetecilere kadar çok fazla kişiden eleştiri aldığını söyleyen Ataser, “Şimdi benim konuştuklarımı konuşuyorlar. Lütfen herkes yapıcı eleştiri yapsın. Herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum, önce sağlık diyorum” dedi.
“Söylediklerim maalesef gerçekleşiyor” diyen Ataser, “Tüm belediyeler şu an kapanmak istiyor. 15 gün önce konuştuklarım, bugün doğrulandı. Esnaf artık kapanmanın şart olduğunu söylüyor” ifadelerini kullandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.