banner913
banner932
banner1012

14 yeni vaka daha

banner1020

Bakan Pilli, tespit edilen 14 yeni pozitif vakanın 3 kişisinin hava yolu ile ülkeye geldiğini, 7 kişinin daha önce tespit edilen vakaların temaslıları olduklarını, bu süre içerisinde gözetim altında olduklarını, 4 kişinin yerel vaka olduğunu açıkladı

banner974
14 yeni vaka daha

banner971
Sağlık Bakanı  Ali Pilli, son 24 saatte yapılan test sayısının 1302 olduğunu, 14 pozitif vakaya rastlandığını, 2 kişinin taburcu edildiğini açıkladı.
Bakan Pilli, pozitif vakalardan 3 kişinin hava yolu ile ülkeye geldiğini, 7 kişinin daha önce tespit edilen vakaların temaslıları olduklarını, bu süre içerisinde gözetim altında olduklarını, 4 kişinin yerel vaka olduğunu ve temaslı takibinin yapıldığını söyledi.
Vakalarla ilgili temaslı takibinin Sağlık Bakanlığı ekipleri tarafından titizlikle yapıldığını belirten Bakan Pilli, pozitif vaka tespit edilen her yerde temaslılara PCR testlerinin yapıldığını, bu konuda bakanlık olarak temaslı takip ekibinin taviz vermeden gece gündüz çalıştığını vurguladı.
Açıklamada şu bilgiler de paylaşıldı:
Yapılan Toplam Test Sayısı- 129.893
Toplam Vaka Sayısı- 411
İyileşip Toplam Taburcu Edilen Vaka Sayısı – 280
Tedavisi Devam Eden Vaka Sayısı- 127
Pandemi Merkezindeki Hasta Sayısı- 39
Pandemi Otellerinde takip edilen vaka sayısı- 88
Toplam Kaybedilen Hasta Sayısı- 4
Yoğun Bakımda Yatan Hasta Sayısı- yok
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.