banner913
banner932
banner1012

130 TL’ye yumurta!

banner1020

Yumurta fiyatları son dönemlerde tırmanışa geçti. Bundan bir yıl önce 30’lu yumurta kolisi 40 TL’ye satılırken şimdi ise 130 TL’ye yükseldi

banner974
130 TL’ye yumurta!

banner971
Son dönemlerde birçok ana gıda ürününde fiyat artışları yaşanıyor. Meyve-sebzeden, et ve süt ürünlerine kadar her üründe yükselen fiyatlar tüketicinin birinci gündem maddesi konumunda.
Ülkeye yurt dışından gelen birçok ürünün yüzde yüzün üzerinde zamlanması yetmezmiş gibi ülkemizde yetiştirilen ürünlerin de fiyatlarının uçması vatandaşa büyük şoklar yaşatıyor.
En fazla zam gelen gıda ürünlerinin başında yumurta geliyor. 
Bundan bir yıl önce 30’lu yumurta kolisi 40 TL’ye satılırken şimdi ise 130 TL’den satılıyor. Vatandaşlarımız bu fiyatları görünce dilleri tutuluyor.
Sofrasından yumurtayı eksik etmeyen vatandaşlar yanında, her gün yumurta ile yemek yapan restoranlar da kara kara düşünüyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.