banner913
banner932
banner1012

10 solunum cihazı yarın ülkeye geliyor

banner1020

banner974
10 solunum cihazı yarın ülkeye geliyor

banner971

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, 10 solunum cihazının Mersin’den KKTC’ye gönderileceğini açıkladı.

Özersay, solunum cihazlarının bu akşam Mersin’den gemi ile yola çıkacağını ve yarın KKTC’de olacağını belirtti.  Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Özersay, diğer 40 solunum cihazının da peyder pey ülkeye geleceğini ifade etti.

Özersay şu paylaşımda bulundu:

“Az önce Mersin Başkonsolosumuz ile görüştüm. 10 adet solunum cihazımız bu akşam Mersin’den Toros gemisi ile yola çıkıyor, bir aksilik olmazsa yarın ülkemizde olacak. Hükümet olarak daha önce 50 adet solunum cihazı için ihaleye çıkıp sonuçlandırmıştık, bu 10 solunum cihazı daha önce ihale edilenlerden. Kalan 40 adet de peyder pey ülkemize gelecek. Kısa süre önce 7 adet yeni solunum cihazı da Sağlık Bakanlığımız tarafından kurulmuş ve hizmete sokulmuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.