banner913
banner932
banner1012

Zihni Temelci’den Osmaniyespor’a 2 yıllık imza

banner1020

Zihni Temelci, Türkiye 3. Lig takımlarından Osmaniyespor'a transfer oldu. Asrın Sönmez'in durumu ise daha sonra belli olacak

banner974
Zihni Temelci’den Osmaniyespor’a 2 yıllık imza

banner971
Futboldaki yıldız ve genç futbolcularımızın bedelsiz olarak Türkiye takımlarına gidişleri sürüyor.
Cihangir’in savunmasının sigortası olan Zihni Temelci ile Yenicami’nin genç yıldızı Asrın Paşa, Türkiye 3. lig takımlarından Osmaniyespor’la masaya oturdular.
Zihni Temelci, sarı yeşillilerle anlaşırken, kendisini Osmaniyesporlu yapan 2 yıllık imzayı attı. Zihni Temelci, Türkiye'de daha önce Belediye Kütahyaspor’da forma giymişti.
ASRIN AİLESİYLE GÖRÜŞTÜKTEN SONRA KARAR VERECEK
Yenicami'de bu sezon A Takımda kendisini gösteren. attığı gollerle dikkat çeken genç yıldız Asrın Paşa Sönmez ise eğitim durumundan dolayı transferinde son kararını vermedi. Yarın ülkeye gelip ailesi ile durum değerlendirmesi yapacak olan Asrın, kararını ona göre verecek.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.