banner913
banner932
banner1012

Zihni Osmaniyespor’a imzayı attı

banner1020

Zihni Temelci, bir süredir yeni sezon hazırlıklarında yer aldığı Osmaniyespor ile anlaşma sağladı.

banner974
Zihni Osmaniyespor’a imzayı attı

banner971
Ülkemizin başarılı futbolcularından olan ve geçmiş sezonlarda da Türkiye’de alt liglerde mücadele eden Zihni Temelci bu sezon da Türkiye’de futbol hayatına devam edecek.
Son olarak Cihangir forması giyen ve yeni sezon hazırlık döneminde Türkiye’den TFF 3. Lig, 3. Grup ekiplerindenOsmaniyespor ile çalışmalara katılan Temelci, Osmaniyespor Futbol Kulübü ile anlaşma sağladığını duyurdu.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Temelci, “Yeni sezonda TFF 3. Lig ekiplerinden Osmaniyespor FK ile anlaşmış bulunmaktayım. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.
TFF 3. Lig’de 2022-23 sezonu 3 Eylül’de başlayacak. Ligin ilk haftasında Osmaniyespor, 68 Aksaray Belediyespor’a konuk olacak.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.