banner913
banner932
banner1012

Yonpaş Dumlupınar, Devecioğlu’yla 3 yıl daha uzattı

banner1020

Yonpaş DumlupınarKulüp başkanı Mehmet Evram ile görüşen teknik direktör Sedat Devecioğlu, 2025 yılına kadar Yonpaş Dumlupınar'ın başında olacak

banner974
Yonpaş Dumlupınar, Devecioğlu’yla 3 yıl daha uzattı

banner971
Süper Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar'da teknik direktör Sedat Devecioğlu ile anlaşmaya varıldı. Bir süreden beri gerçekleştirilen görüşmeler tarafların anlaşması ile sonuçlandı.Kulüp başkanı Mehmet Evram ile görüşen Sedat Devecioğlu, 2025 yılına kadar Yonpaş Dumlupınar'ın başında olacak. Bu arada tarafların takımın eksik bölgelerine yapılması düşünülen olası transferleri de masaya yatırdığı belirtildi.
Öte yandanYonpaş Dumlupınar'da olağan genel kurulun 16 Haziran tarihinde gerçekleştirilmesi kesinlik kazandı. Mevcut başkan Mehmet Evram'ın genel kurula tek aday olarak katılması bekleniyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.