banner913
banner932
banner1012

Yeşilova’nın kampı neşeli başladı

banner1020

Merit Alsancak Yeşilova, kalan 8 maçın hazırlıkları çerçevesinde Alsancak’ta 5 günlük kampa girerken, futbolcular deniz kenarında yapılan antrenmandan büyük keyif aldılar

banner974
Yeşilova’nın kampı neşeli başladı

banner971

İsmet KARAOSMAN

K-PET Süper Ligin güçlü ekiplerinden MeritAlsancak Yeşilova, kalan 8 maçın hazırlıkları çerçevesinde dün kampa girdi.

Merit Park Otelde gerçekleştirilen 5 günlük kamp için Merit Alsancak Yeşilova takımı dün kampa girdi. Çarşamba gününe kadar sürecek olan kampın ilk gününden itibaren antrenmanlar başlarken, günde çift idman yapılacak. Sabah yapılan antrenman deniz kenarında yapılırken futbolcular antrenmandan büyük keyif aldılar.

Merit Alsancak Yeşilova teknik direktörü Şenol Canbulat, kalan maçlara en iyi şekilde hazırlanmak için kamp yapmayı tercih ettiklerini söylerken, ligi tamamlayabilecekleri en iyi noktada tamamlama hedeflerinin olduğunu bu nedenle de işi sıkı tuttuklarını söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.