banner913
banner932
banner1012

Yeşilova stadı için çalışıyor

banner1020

Mustafa Hidayet Çağlar Stadında Redif Nurel başkanlığındaki yönetim kurulunun elini taşın altına koymasıyla kulüp tarafından başlatılan çalışmalar, hummalı bir şekilde sürdürülürken, stad zeminine sulama ve aydınlatma sistemleri de kurulacak

banner974
Yeşilova stadı için çalışıyor

banner971

Merit Alsancak Yeşilova’nın stadı olan Mustafa Hidayet Çağlar Stadında geç de olsa başlayan çalışmalar, hummalı bir şekilde sürdürülüyor.
Spor Dairesinden aldığı yanıt sonrasında sahasını yıkan Merit Alsancak Yeşilova kulübü gerekli çalışmaların yapılmaması ve ihalelerin zamanında tamamlanmaması nedeniyle, yaklaşık 2 yıl sahasından uzak kaldı.
Redif Nurel başkanlığındaki yönetim kurulunun elini taşın altına koymasıyla kulüp tarafından başlatılan çalışmalar sonrasında, Spor Dairesi de 3 aşamalı ihaleye çıkarken, 800,000 TL’lik ihale sonuçlandı.
Merit Alsancak Yeşilova kulübü Mustafa Hidayet Çağlar Stadının yanındaki antrenman sahasını da yeniden yapmak için insiyatif alırken, her 2 sahada da yoğun şekilde çalışma yapılıyor.
Kulüp başkanı Redif Nurel’in kendi şirketinin imkanlarını kullanarak gerçekleştirdiği çalışmalar için devlet desteği de beklenirken, stad zeminine sulama ve aydınlatma sistemleri kurulması için de girişim başlatıldı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.