banner913
banner932
banner1012

Yenicami turu penaltılarla geçti

banner1020

Normal süresi ve uzatma dakikaları Esin Sonay ve Hasan Evren’in golleriyle 1 – 1 tamamlanan maçta Yenicami konuk olduğu Karşıyaka'yı penaltılarda 7 – 6 mağlup etti

banner974
Yenicami turu penaltılarla geçti

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Nicosia Group Kıbrıs Kupası'nda 1.tur ilk gün maçları oynandı.
Süper Lig ekibi Yenicami, Birinci Lig ekibi Karşıyaka’ya, Ergin Şahdur Stadında konuk oldu. Evren Karademir’in yönettiği maçı Yenicami penaltılarda 7 – 6 kazandı. Normal süresi ve uzatma dakikaları Esin Sonay ve Hasan Evren’in golleriyle 1 – 1 tamamlandı.
Penaltı vuruşlarında Yenicami Hascan, Hüseyin Sadıklar, Fırat, Hasan Evren, Asrın ve kaleci Ercan ile goller buldu. Karşıyaka ise Esin Sonay, Mehmet Gürpınar, Saydam, Aykan kaleci Mustafa ile goller bulmasına rağmen 1 penaltı vuruşunu değerlendiremeyerek elendi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.