banner913
banner932
banner1012

Yenicami farkla yarı finalde

banner1020

Yenicami ile Çetinkaya karşılaşmasında daha organize olan taraf olan Yenicami maçtan 5 – 0 galip ayrılarak yarı finale yükselirken, maçın oyuncusu Emre Taşkın oldu

banner974
Yenicami farkla yarı finalde

banner971
Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile işbirliği çerçevesinde organize ettiği Lefkoşa Kupası’nda ilk gün maçları tamamlandı.
Turnuvanın ilk maçında Küçük Kaymaklı’nın Gençlik Gücü’nü mağlup etmesi ile başlayan turnuvanın ikinci maçında Yenicami ile Çetinkaya karşılaştı. Ortaköy Stadı’nda oynanan maçta rakibine oranla daha organize olan taraf olan Yenicami mücadeleden 5-0 galip ayrılarak yarı finale yükseldi.
Karşılaşma sonrasında maçın en iyi oyuncusu Yenicami’ninforveti Emre Taşkın seçildi. Başarılı futbolcu motivasyon ödülünü LTB Asbaşkanı Akın Aktunç ve LTB Meclis Üyesi Levent Çıraklı’nın elinden aldı.
Yarı final zamanı
Lefkoşa Kupası’nda G.Gücü ve Çetinkaya takımları ilk turdan veda ederken yarı final eşleşmeleri de netleşti. Buna göre 9 Eylül Perşembe oynanacak yarı final maçlarında program şu şekilde oluştu.
Saat 17.00 Şht. Hüseyin Ruso Stadyumu     Hamitköy-K.Kaymaklı
Saat 17.00 Ortaköy Stadı                              Göçmenköy-Yenicami
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.