banner913
banner932
banner1012

Yenicami, Bayır’a bonservisli imzayı attırdı

banner1020

Yenicami, Dumlupınar’dan aldığı Ali Bayır’ın transferini resmileştirirken, genç yıldıza Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda bonservisli olarak imzayı attırdı

banner974
Yenicami, Bayır’a bonservisli imzayı attırdı

banner971
K-PET Süper Lig ekiplerinden Yenicami, Dumlupınar’dan aldığı Ali Bayır’ın transferini resmileştirirken, genç yıldıza Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda yönetici Şenol Karayel eşliğinde bonservisli olarak imzayı attırdı.
Yenicami’den transferle ilgili şu açıklama yapıldı:
“Takımımız Yenicami, Mehmet Altın transferine karşılık bonservisini Dumlupınar’dan aldığımız Ali Bayır’ın transferini tamamladı.  
Bayır kendisini Yenicami futbolcusu yapan imzayı Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda attı. İmza esnasında yeni oyuncumuza sporcu sorumlumuz Şenol Karayel eşlik etti.
Transfer ile ilgili düşüncelerini aktaran teknik sorumlumuz Özgü Bayraktar, Bayır’ın Yenicami’nin geleneğine katkıda bulunacağını ve kendisinden beklentilerinin yüksek olduğunu belirtti. Bayraktar genç futbolcunun en kısa sürede adaptasyon sürecini atlatarak takıma ciddi katkı sağlayacağına inandığını sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.