banner913
banner932
banner1012

Yeni Boğaziçi’nde gençlik aşısı tuttu

banner1020

Yeni Boğaziçi, 14 yaşındaki genç futbolcular, İrfan Özbaysal ile Ahmet Kuşaf’a şans verdiği maçta Bostancı Bağcıl’ı deplasmanda mağlup ederek, kötü gidişe son verdi

banner974
Yeni Boğaziçi’nde gençlik aşısı tuttu

banner971

Yer: Bostancı Bağcıl Stadı

Hakemler: İsfendiyar Açıksöz, Özal Çağlayan, İsmail Ercan

Bostancı Bağcıl: Ahmet, Ahmet Zaifoğlu, Prince, Armstrong, Kemal, Doğukan, Emre, Zekai (Isaac), Özmen, Hasan (Kemal), Ali (Neşet)

Yeni Boğaziçi: Ersoy, Talat, Amir, Hasan, Muhsin, Çağrı, Haşim, Tugay (Ahmet), Mehmet, Halil, Doğuş (İrfan)

Goller: 81’ Zekai (Bostancı Bağcıl), 12’ Tugay, 45’ Haşim (Yeni Boğaziçi)

K-PET Birinci Lig’de yeniden çıkışa geçmek isteyen Yeni Boğaziçi, ligde çıkış arayan Bostancı Bağcıl’ı deplasmanda mağlup ederek, önemli bir 3 puan aldı.

İlk devreyi Turgay ve Haşim’in golleriyle 2-0 önde tamamlayan Yeni Boğaziçi, 81’de Zekai’nin golüne engel olamasa da maç 1-2 sona erdi. Yeni Boğaziçi’nde dünkü maçta alt yapıdan yetişen 14 yaşındaki genç futbolcular, İrfan Özbaysal ile Ahmet Kuşaf, 80. dakikada oyuna girerek takımlarına katkı koydular. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.