banner913
banner932
banner1012

Yavuk,Yeşilova teknik heyetinde çalışacak

banner1020

Yeşilova medya direktörü Eray Yavuk, teknik heyetle birlikte Analiz Antrenörü olarak göreve başladı

banner974
Yavuk,Yeşilova teknik heyetinde çalışacak

banner971
Yeni sezonda Merit Alsancak Yeşilova teknik heyetinin talebi doğrultusunda yönetim kurulunun almış olduğu kararla daha önce kulübümüzde medya direktörü olarak görev alan Eray Yavuk,KTFF’nun düzenlediği Maç Performans ve Analiz Kursunu bitirerek yeni sezonda teknik heyetle birlikte Analiz Antrenörü olarak göreve başladı.
Eray Yavuk yeni görevi ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
‘’Kulübümüzde uzun yıllardır antrenman ve maç görüntüleri üzerine teknik ekip ile birlikte takımımızın antrenman ve maç performans analizi gerek rakip takımların maç performans analizlerini teknik ekipmanlar doğrultusunda başarılı bir şekilde yapmaktaydık. Federasyonumuzun da gelişen Dünya Futbolu gereksinimleri doğrultusunda Kıbrıs Türk Futbolunun gelişimi açısından önemli bir adım atarak Maç Performans ve Analiz Kursunu ülkemizde de hayata geçirmesi şahsım adına gurur verici bir girişim olmuştur.
Medya Direktörlüğü görevimle birlikte Analiz Antrenörü görevimi de önce Kıbrıs Türk futbolunun daha ileriye taşınması ve kulübümün başarısı için laiki ile sürdürmek şahsım adına mutluktuk vericidir.’’
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.