banner913
banner932
banner1012

Vehid devam dedi

banner1020

Yenicami’ye Nicosia Group Kıbrıs Kupasını kazandıran başkan Ali Vehid, kulübün olağan yıllık genel kurul toplantısında başkan adayı olacağını açıkladı

banner974
Vehid devam dedi

banner971
Yusuf KARAYUSUFOĞLU
K-PET SüperLigin Başkent ekiplerinden YenicamiAğdelen Kulübü (YAK),geçtiğimiz Pazartesi yaptığı yönetim kurulu toplantısında,olağan yıllık genel kurul toplantısı için 27 Ağustos 2020 saat 19:00’a karar verdi.
Yönetim Kurulu odasında bu sezon kazanmış olduğu NicosiaGroup Kıbrıs Kupası önünde basın açıklaması yapan başkan Ali Vehid,yeni sezon için kulüp başkanlığı için tekrardan aday olacağını belirtti.
Vehid açıklamasına şöyle devam etti: “Sezonu SüperLigde beşinci olarak tamamladık.Kıbrıs Kupası’nı kazanarak taraftarımızı memnun ettiğimize inanıyorum.Teknik heyetimizden ve futbolcularımızdan memnunuz.Onlara yürekten teşekkür ederiz.
Özellikle bu sezon (A) takımına alt yapıdan bir çok futbolcu kazandıran ve Kıbrıs Kupası’nı kazandıran teknik heyetimize teşekkür ederim.Ben gelecek sezon için başkanlığa adayım.Aday olmak isteyen üyelerimiz için süreci açmış bulunuyoruz.İsteyen üye 23 Ağustos’a kadar Kulüp sekreterine başkanlık için adaylığını listesiyle birlikte verebilir.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.