banner913
banner932
banner1012

Vehid: 1 Haziran’da antrenmanlara başlayacağız

banner1020

Yenicami başkanı Ali Vehid, “Sezon öncesi yemeğiyle, kaynaşmayı hedefledik. 1 Haziran’da antrenmanlar için sahaya ineceğiz.” açıklamasını yaptı

banner974
Vehid: 1 Haziran’da antrenmanlara başlayacağız

banner971
Yusuf KARAYUSUFOĞLU
YenicamiAğdelen Kulübü (YAK) 2021-22 sezonu hazırlıklarına başlamadan önce kulüp lokalinde 40 kadar futbolcusuna sezon için moral yemeği verdi.
Başkan Ali Vehid ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı yemekte,Başkan Vehid basına yaptığı açıklamada 1 Haziran’da antrenmanlar için sahaya ineceklerini söyledi.
Başkan Vehid açıklamasına şöyle devam etti: “Sezon öncesi bu moral yemeğiyle,sezon öncesinde kaynaşmayı hedefledik.Özgü Bayraktar Hocamızla yine yolumuza devam edeceğiz.Futbolcularımızın çoğunluğu yine bizimle beraber olacak.Aramıza genç arkadaşlarımız da katıldı.
Yabancı futbolcu bu sezon bir tane oynayacak. Bu futbolcuyu daha sonra belirleyeceğiz.Yeni sezonun kulübümüze ve ülke futboluna hayırlı olmasını diliyorum.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.