banner913
banner932
banner1012

Usta sol ayaklar, Girne’den ayrıldı

banner1020

Girne Halk Evi’nin, K-PET Süper Ligeyükselmesine büyük katkı koyan 2 usta sol ayaklı futbolcu Saydam Soy ve Çağdaş Arslan takımdan ayrılma kararı aldılar

banner974
Usta sol ayaklar, Girne’den ayrıldı

banner971
K-PET Süper Ligin yeni takımı Girne Halk Evi’nde, K-PET Süper Lig için kadro yapılandırma çalışmaları devam ederken, takımın 2 usta sol ayağı takımdan ayrıldı.
K-PET Birinci Ligde son 4 sezonda formasını giydiği takımlar ile 2 kez K-PET Süper Lige yükselme, 1 kez de final oynama başarısı gösteren Saydam Soy, Girne Halk Evi kulübü Veli Esendağlı ile görüşerek, takımdan ayrılması konusunda anlaştı.
Veli Esendağlı’nın da kiralık transferinde gerekli kolaylığı sağlayacağı Saydam Soy, K-PET Birinci Ligde iddialı olacak bir takımda forma giymek istiyor. Saydam Soy, 2 sezon önce 19, geçen sezonda ise 7 gole imza attı.
Bu arada Girne Halk Evi’nin Çetinkaya’dan transfer ettiği Çağdaş Arslan da facebook hesabından yaptığı açıklamada Girne Halk Evi ile dostça yolları ayırma kararı aldığını açıkladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.