banner913
banner932
banner1012

"Urcan Vangöl Spor Akademisi" futbol turnuvası başlıyor

banner1020

Merhum Urcan Vangöl adına tesis edilen 'Spor Akademisi' etkinlikleri çerçevesinde 5-6 Temmuz tarihlerinde GAÜ Çetinkaya, Yenicami, Türk Ocağı, Baf Ülkü Yurdu, Binatlı, Gençlik Gücü, Göçmenköy ve Dikmen spor kulüplerinin altyapı futbol takımlarının katılacağı futbol turnuvası yapılacak

banner974
"Urcan Vangöl Spor Akademisi" futbol turnuvası başlıyor

banner971

GAÜ Çetinkaya TSK'nın önderliğinde; ülkemiz futbol takımlarının alt yapılarında spor yapan küçük yaş gruplarının oluşturduğu takımlar, merhum Urcan Vangöl adına tesis edilen 'Spor Akademisi' etkinlikleri çerçevesinde bir araya gelerek, turnuva maçlarında mücadele edecekler.

GAÜ Çetinkaya TSK'dan yapılan açıklamaya göre; 5-6 Temmuz tarihlerinde, Kulüp bünyesinde yer alan "Raif Rauf Denktaş Halı Sahası"nda gerçekleştirilecek futbol turnuvasına; GAÜ Çetinkaya, Yenicami, Türk Ocağı, Baf Ülkü Yurdu, Binatlı, Gençlik Gücü, Göçmenköy ve Dikmen spor kulüplerinin altyapı futbol takımları katılacak. Her takımın 12 sporcu ile katılacağı ve tüm sporcuların maçlarda oynatılmasının kural olacağı turnuvanın gereksinimlerini de GAÜ Çetinkaya TSK tarafından üstlenilecek.

Açıklamada; ilk dörde giren takımların kupa ve tüm futbolcu çocukların da hatıra madalyası ile ödüllendirileceği bilgisi  yer alırken, turnuvanın başlama saatlerinin; 5 Temmuz'da saat 17.30, 6 Temmuz'da ise 19.00 olarak belirlendiği de bildirildi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.