banner913
banner932
banner1012

Urcan Vangöl Akademi, Geleceğin Yıldızları dergisinde

banner1020

Dünyada alt yapı takımlarının antrenmanlarına ve fotoğraflarına yer veren“Geleceğin Yıldızları” dergisi Çetinkaya Urcan Vangöl Akademi’ye sayfalarında yer verdi

banner974
Urcan Vangöl Akademi, Geleceğin Yıldızları dergisinde

banner971

“Geleceğin Yıldızları” dergisi Çetinkaya Urcan Vangöl Akademi’ye sayfalarında yer vermesi Akademide büyük mutluluk yarattı.

Çetinkaya Urcan Vangöl Akademi direktörü Salih Işık konu ile ilgili şunları söyledi:

“Dünyanın değişik yerlerindeki alt yapı takımlarının antrenmanlarına ve fotoğraflarına yer veren, turnuvalarla onları bir araya getiren “Geleceğin Yıldızları” bizlerede sayfasında yer verdi.

Ülkesini sevmek, ülke çocuklarına değer vermek, onları daha iyi yerlere götürme çabası için uğraş vermek, dünyadaki çocuklarla onları buluşturma çabasını sürdürmek ve en önemlisi “Efsane” olmak işte böyle bir şeydir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.